hallbarhet

Vi tar ansvar. Är du med?

Vi på DNB är måna om att jobba aktivt med hållbarhet och tycker det är viktigt att inte bara berätta om våra mål, utan även om vår resa dit.

Bedrägeriprevention för en säkrare bilbransch

Vi är övertygade om att vi med ökad kunskap, anpassade verktyg och ett proaktivt förhållningssätt tillsammans kan minska risken för bedrägerier inom bilbranschen. Därför utbildar vi våra samarbetande återförsäljare i detta med jämna mellanrum.

Webinarie 30 september kl 9:00

För andra året i rad bjuder vi nu in till ett webinarie på ämnet bedrägeriprevention. Sist tog den före detta polisen Fredrik Hammarström utgångspunkt i hur enskilda privatpersoner lyckas med bedrägerier i och utanför bilhallen.

Denna gång är bedrägeripreventatören och föreläsaren Anders Björkenheim tillbaka hos oss för att bjuda på nya infallsvinklar och uppdaterat utbildningsmaterial.

Är du en samarbetande återförsäljare och vill delta på webinariet den 30 september? Du kommer få en privat inbjudan skickad till dig via mejl med en länk till webinariet. Ingen föranmälan krävs.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till din DNB-säljare.

hallbarhet

Våra mål och hur vi når dit

En viktig del i vårt arbete är att stötta våra kunder i deras resa mot en hållbar utveckling. Det innebär att vi uppmuntrar till den gröna omställningen istället för att arbeta exkluderande gentemot de kunder som fortfarande inte kommit så långt i sitt hållbarhetsarbete.

För att vara en drivande kraft i detta har vi satt upp en rad olika mål för vår egen verksamhet. Som att ha ett netto-nollutsläpp från vår verksamhet och de verksamheter vi finansierar till 2050, till exempel.

För att nå dit kommer vi investera 1500 miljarder NOK i hållbara aktiviteter till 2030.

Vi kommer även minska de utsläpp som våra finansieringar bidrar till. Rent konkret betyder det att vi till 2030 ska minska utsläppen i vår portfolio inom olja och gas med 25%, inom shipping med en tredjedel och inom fastigheter med 25-35%.

Därtill kommer vårt innehav av hållbara tillgångar öka med 100 miljarder NOK till 2025.

 

Webinarie 30:e september

 

När: Fredagen den 30/9 kl 9:00

Var: Livesänt webinarie. Delta digitalt via länk.

Vad: En expert på ämnet föreläser om hur bedragare arbetar och vad du som bilsäljare kan göra för att minska risken att bli drabbad.

Hur: Länk till webinariet kommer skickas ut via e-post till dig som arbetar på en anläggning som samarbetar med DNB Finans.

 

Välkommen att delta!