We find the solutions together

Vi tror på samarbete. Vi tror på att vara lyhörda. Vi tror på att gemensamt finna nya vägar framåt.

Med detta i åtanke utvecklar vi lösningar och funktioner som ska underlätta och förenkla vardagen för våra bilåterförsäljare.

Det innebär allt från digitala lösningar som ger ökade möjligheter till försäljning online till automatiserade processer som kortar ledtiderna och bidrar till snabbare hantering av affären.

Läs om fyra av de funktioner vi erbjuder för att hjälpa våra återförsäljare att ligga i framkant.

Widget

Widgeten placeras på er hemsida för att möjliggöra för slutkund att göra sitt bilköp online och samtidigt ansöka om finansiering via DNB.

Widgeten består av en knapp, med eller utan synlig kalkylatorfunktion, som placeras var som helst på er hemsida -förslagsvis vid respektive bil.

De stora möjligheterna att anpassa widgeten gör att ni själva kan välja såväl placering som utförande och därmed integrera den sömlöst på er sida.

Widgeten ger er möjlighet att sälja fler bilar – direkt från den egna hemsidan!

Kontakta oss för att veta mer

Köp-knapp på Blocket

Majoriteten av alla som letar efter en bil börjar med att titta online. Då är Blocket den tveklöst vanligaste plattformen för ändamålet. Med vår köp-knappsfunktion kan du som återförsäljare sticka ut ur mängden genom att möjliggöra för onlineköp direkt i Blocketannonserna för dina bilar.

Köp-knappen kan liknas vid widgeten men med vissa skillnader. Till exempel placeras köp-knappen redan i Blocket-annonsen istället för på hemsidan som widgeten gör.

Kontakta oss för att veta mer

Remote-appen

Remote-appen erbjuder en rad olika funktioner som alla underlättar för bilsäljaren i bilhallen.

En av funktionerna är körkortskontrollen som möjliggör för säljaren att kontrollera kunden genom att scanna körkortet – en effektiv säkerhetsåtgärd inför tex. provkörning.

En annan funktion är Fordonsdata vilket innebär att du som säljare kan skriva in kundens reg-nr för att få en översikt på den bil kunden har idag samt de bilar kunden tidigare haft.

Remote-appen är en oumbärlig hjälp för ökad effektivitet och minskad risk för bedrägeier i bilhallen.

Kontakta oss för att veta mer

Automatiserade utbetalningar

Våra samarbetande återförsäljare får sin provision utbetald snabbare och smidigare än vid manuella utbetalningar.

Detta lyckas vi med eftersom vi dels har automatiserat processen, dels gör dessa automatiska utbetalningar tre gånger per dag.

En mer effektiv process, helt enkelt!

Kontakta oss för att veta mer