En komplett e-handelslösning för bilhandeln

 

– så att du som återförsäljare kan erbjuda dina kunder en smidig, trygg och helt digital bilaffär direkt på den egna hemsidan.

Tryggt

Med hjälp av funktionen för realtidskoppling med säljare kan kunden få svar på frågor och allmän assistans genom hela köpprocessen.

Smidigt

DelaerPad Buy Online fungerar inte bara utmärkt för avbetalning, utan även om kunden har en inbytesbil.

Digitalt

Med en fullständigt digital process kan dina kunder göra hela bilköpet online – från att söka efter drömbilen till finansiering och val gällande upphämtning/hemleverans.

Bli en av de första att komma igång!

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret, så kontaktar någon från DNB Bilfinans dig.

12 + 15 =

Full produktöversikt

 

DealerPad Buy Online möjliggör för dig som återförsäljare att få en produktöversikt med alla dina bilar till salu i kombination med en köp-knapp vid respektive bil – direkt på den egna hemsidan.

 

 

Realtidskoppling med säljare

 

Med den unika funktionen för realtidskoppling med säljare kan kunden enkelt kontakta en ansvarig säljare på din anläggning under det digitala köpet för att få hjälp och svar på frågor innan köpet slutförs och betalas.

Din säljare kan, på distans, gå in i säljstödet DealerPad Online och uppdatera kundens offert i realtid, så att ändringarna dyker upp på kundens skärm i samma stund som säljaren gör dem hos sig.

 

Widget

 

Vår widget består av både en kalkylatorfunktion och en köpknapp.

Du kan själv bestämma design, färg och var på din hemsida du vill placera den.

Går även att använda i dina blocketannonser för att redan där kunna visa dina kunder att bilen går att köpa online.

 

 Så säger utvecklaren

”Det som gör DealerPad Buy Online unikt är att du som återförsäljare kan flytta hem bilhallen till kunden helt och hållet.”

Niclas Liljefors

VD, Smart 365