Klicka på bilden för att ladda ner produktbladet i PDF-format.

FullServiceLeasing

DNB Finans – FullServiceLeasing

En smart finansiering för företag

Fullserviceleasing är en ”förädling” av den normala finansiella leasingen där service inkluderas i leasinghyran samt att restvärdet garanteras av återförsäljaren. Detta innebär att du som företagare inte behöver fundera på servicekostnader eller andrahandsvärden, allt detta ingår i fullserviceleasing!!

I övrigt så är alla andra fördelarna kvar. Det innebär att företagets mätbara styrka (soliditeten) inte förändras samt att likviditeten inte påverkas såsom ett kontantköp gör.

Fördelar

  • Halva momsen är avdragsgill på alla leasinghyror, d.v.s. på både första förhöjda (extra leasinghyra) och på de löpande.
  • För att få hela momsen avdragsgill krävs att bilen skall gå som personbefordran, tex. taxi eller trafikskolebil alternativt att det avser en lätt lastbil med flak eller luftspalt mellan förarhytt och lastutrymme.
  • Du får kreditbesked direkt hos din bilåterförsäljare som även sköter allt kring leasingkontraktet.
  • Leasinghyrorna är avskrivningsbara till 100%.
  • Du får allt på en och samma månadsfaktura, d.v.s. både finansiering och service. Det innebär att du alltid vet vad bilen kostar dig.

Vad händer efter fullserviceleasingens utgång?

Du blir kontaktad av din återförsäljare i god tid innan avtalet löper ut för att ni i lugn och ro skall kunna bestämma hur din nästa nya bil ska se ut.

Om du av någon anledning inte vill ta ut någon ny bil, lämnar du bara tillbaka bilen du fullserviceleasat.

Vilka kostnader kan tillkomma och vilka risker löper jag?

  • Skador utöver normalt slitage ansvarar du som fullserviceleasestagare för, tex. plåtskador.
  • Bilen testas i samband med att den återlämnas och de skador som eventuellt uppstått på bilen under leasingperioden debiteras dig. Om bilen körts längre än den överenskomna körsträckan debiteras övermilen.

Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter nedan och klicka på skicka, så kontaktar vi dig inom kort!