Klicka på bilden för att ladda ner produktbladet i PDF-format.

BilGaranti

DNB Finans – BilGaranti

Om du inte vill chansa

En ny bil har alltid bra garantier jämfört med en begagnad bil. Egentligen borde det vara tvärtom eftersom sannolikheten att den begagnade bilen ska gå sönder är större.

Dagens bilar innehåller avancerad elektronik och teknik med uppemot 20.000 komponenter. Vi blir mer och mer beroende av bilen och den används i många fall av fler än en person. En skada kan bli en obehaglig och dyrbar överraskning.

AutoConcepts garantier i samarbete med oss ger dig extra trygghet vid köp av en begagnad bil. Vi erbjuder en garanti som är anpassad för din bil. Tack vare lång erfarenhet i branschen och mycket kompetenta medarbetare garanterar vi dig maximal service.
Kopplar du ihop din bilfinansiering med bilgaranti så erhåller du ett mycket prisvärt paket som ger dig trygghet och dessutom gör ditt bilägande till just den positiva upplevelse som du vill ha.

Förläng nybilsgarantin

Om du köper en nästan ny bil som har nybilsgaranti kvar kan du välja att koppla garantierna med varandra.
Det innebär att när nybilsgarantin upphör så börjar bilgarantin att gälla. Till exempel så skulle det kunna bli 7 månader nybilsgaranti + 12 månader bilgaranti.

Garantigivare:
AutoConcept Sverige AB
www.autoconcept.se »

Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter nedan och klicka på skicka, så kontaktar vi dig inom kort!